LakiZsolt web

Allin Property Services Kft. -> 30-70% energiamegtakarítás a hűtésben

Laki Zsolt

allin logo

Laki Zsolt 14 éve dolgozik az épületgépészet területén, öt éve vezeti a saját maga által alapított vállalkozást, az Allin Property Services Kft-t.
Élelmiszeripari mérnök, közgazdász végzettsége mellé néhány éve épületgépész technikusi végzettséget is szerzett.
Az üzemeltetésben és a beruházásokban a személyes fókusza a tiszta beltéri levegő és a fenntarthatóság kérdése, éppen ezért legfrissebb tanulmányai is e két tevékenység köré összpontosulnak. Németországban megszerezte a TÜV Süd által szervezett VDI6022 Inspektori, illetve ez év szeptemberében vizsgáztott a Green Brands Hungary szervezésében lezajlott "Certified Sustainability Manager" képzésen.

Az Allin Property Services Kft. a fenntarthatóság terén elkötelezett szereplője az épületgépészeti és az ingatlanüzemeltetési piacnak. Legújabb szolgáltatáscsomagja is egy innovatív és környezetkímélő, valamint a hűtésre fordított energia 30-70%-os megtakarítására irányuló megoldás. Termálenergiát tároló zselés, halmazállapotváltó anyaggal töltött tartályokkal tudnak a környezetünknek és a pénztárcánknak egyaránt jelentősen kedvezni. Az energetikai audittal kezdve a tervezésen és a kivitelezésen át a teljes installációig partnerei tudnak lenni ügyfeleik energia felhasználási célkitűzéseinek megvalósításában.