en

Legyen Ön is kiállító az egyetlen olyan magyar rendezvényen, amely a keresleti (beszerzők, megrendelők) és a kínálati oldal (szolgáltatók) számára egyaránt szolgál újdonságokkal, információkkal, új megvilágításba helyezve a létesítménygazdálkodás és a létesítménygazdálkodási ipar jelentőségét.

Miért fontos nekünk a létesítménygazdálkodás és a létesítménygazdálkodási ipar? Olvassa el itt.

Az egynapos konferencia és kiállítás kiváló lehetőséget kínál minden létesítménygazdálkodási szolgáltatást kínáló vállalkozás részére a hangsúlyozott megjelenésre.

Számítunk többek között az

  • üzemeltetési szolgáltatások, épülettakarítás, tisztítás-technológia, 
  • kertészeti szolgáltatások, biztonságvédelem, 
  • üzemi étkezési szolgáltatások, logisztika, külső területekre vonatkozó szolgáltatások,
  • egészség, biztonság és környezet (HSSE), 
  • fenntarthatóság, munkavédelmi szolgáltatások,
  • üzleti támogatás, szervezetfejlesztési szolgáltatások, 
  • adminisztráció- és, munkakörnyezet fejlesztés, 
  • irodabútor, kommunikációs- és információs technológiák,

és minden más létesítménygazdálkodási szolgáltatást kínáló cég szponzori részvételére.

A szervezők nemcsak különleges helyszínt biztosítanak a rendezvényhez, de egyesített, aktualizált szakmai adatbázisukat felhasználva a létesítménygazdálkodási ipar szereplőinek egyedülállóan széles körét hívják meg az eseményre, módot adva ezzel az esemény szponzorainak, támogatóinak befektetésük gyors megtérülésére. 

Kérjük, támogatói szándékát lehetőleg október 20-val bezárólag regisztrálja!

Támogatói kategóriáink

Alap fokozat

180.000 Ft+ÁFA (listaár: 210.250,-Ft+ÁFA)

Támogatóinkat feltüntetjük a konferencia kiadványában, köszöntő tablóján, egyoldalas cégismertető reklámfelületet biztosítunk az aktuális kiadványban és a konferencia honlapján valamint közös kiállítói asztalon elhelyezhet egy, a cégének tevékenységét bemutató szóróanyagot. A konferenciára történő jelentkezés külön fizetendő.

Bronz fokozat

230.000 Ft+ÁFA (listaár: 260.500,-Ft+ÁFA)

Támogatóinkat feltüntetjük a konferencia kiadványában, köszöntő tablóján, egyoldalas cégismertető reklámfelületet biztosítunk az aktuális kiadványban és a konferencia honlapján valamint egy fő részére részvételi díjmentességet és számára a konferencia idejére ebédet biztosítunk. Továbbá rendelkezhetnek 2m2 alapterületű kiállítási területtel is.

Ezüst fokozat

285.000 Ft+ÁFA (listaár: 315.000,-Ft+ÁFA)

Támogatóinkat feltüntetjük a konferencia kiadványában, köszöntő tablóján, egyoldalas cégismertető reklámfelületet biztosítunk az aktuális kiadványban és a konferencia honlapján. Bemutatkozó előadást tarthatnak 10 perc terjedelemben valamint egy fő részére részvételi díjmentességet és az előadó számára a konferencia idejére ebédet biztosítunk. Továbbá rendelkezhetnek 2m2 alapterületű kiállítási területtel is

Arany fokozat

335.000 Ft+ÁFA (listaár: 370.000,-Ft+ÁFA)

Támogatóinkat feltüntetjük a konferencia kiadványában, köszöntő tablóján, egyoldalas cégismertető reklámfelületet biztosítunk az aktuális kiadványban és a konferencia honlapján. Bemutatkozó előadást tarthatnak 10 perc terjedelemben valamint egy fő részére részvételi díjmentességet és az előadó számára a konferencia idejére ebédet biztosítunk. A támogatás keretén belül a cég meghívhat két (nem a támogató cég dolgozóját) főt részvételi díjmentesen a konferenciára. Továbbá rendelkezhetnek 2m2 alapterületű kiállítási területtel is.

Ne maradjon le a létesítménygazdálkodási szakma egyedülálló eseményéről!

Tud újdonságokat bemutatni, van ötlete, hogyan lehet a hatékonyság növelésével költségeket csökkenteni és minőségi szolgáltatást nyújtani? Szeretné bővíteni megrendelői körét? Ha igen, kérje szervező partnerünk ajánlatát!

 

                                       Kérjük szponzori szándékát itt regisztrálja

                    

Kérdése van?

Kérjük, lépjen közvetlen kapcsolatba szervező parnterünkkel:

Konferencia Iroda Bt.
1084 Budapest, Mátyás tér 10-11.
+36-1-303-8928

Szalay László (ügyvezető)
Tel.: +36-20-943-2634
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.