en

Legyen Ön is kiállító az egyetlen olyan magyar rendezvényen, amely a keresleti (beszerzők, megrendelők) és a kínálati oldal (szolgáltatók) számára egyaránt szolgál újdonságokkal, információkkal, új megvilágításba helyezve a létesítménygazdálkodás és a létesítménygazdálkodási ipar jelentőségét.

Miért fontos nekünk a létesítménygazdálkodás és a létesítménygazdálkodási ipar? Olvassa el itt.

Az egynapos konferencia és kiállítás kiváló lehetőséget kínál minden létesítménygazdálkodási szolgáltatást kínáló vállalkozás részére a hangsúlyozott megjelenésre.

Számítunk többek között az

  • üzemeltetési szolgáltatások, épülettakarítás, tisztítás-technológia, 
  • kertészeti szolgáltatások, biztonságvédelem, 
  • üzemi étkezési szolgáltatások, logisztika, külső területekre vonatkozó szolgáltatások,
  • egészség, biztonság és környezet (HSSE), 
  • fenntarthatóság, munkavédelmi szolgáltatások,
  • üzleti támogatás, szervezetfejlesztési szolgáltatások, 
  • adminisztráció- és, munkakörnyezet fejlesztés, 
  • irodabútor, kommunikációs- és információs technológiák,

és minden más létesítménygazdálkodási szolgáltatást kínáló cég szponzori részvételére.

A szervezők nemcsak különleges helyszínt biztosítanak a rendezvényhez, de egyesített, aktualizált szakmai adatbázisukat felhasználva a létesítménygazdálkodási ipar szereplőinek egyedülállóan széles körét hívják meg az eseményre, módot adva ezzel az esemény szponzorainak, támogatóinak befektetésük gyors megtérülésére. 

Szponzori csomagjaink

Alap fokozat

130.000 Ft+ÁFA (listaár: 151.250,-Ft+ÁFA)

Támogatóinkat feltüntetjük a konferencia kiadványában, köszöntő tablóján, egyoldalas cégismertető reklámfelületet biztosítunk az aktuális kiadványban és a konferencia honlapján valamint közös kiállítói asztalon elhelyezhet egy, a cégének tevékenységét bemutató szóróanyagot. A konferenciára történő jelentkezés külön fizetendő.

Bronz fokozat

180.000 Ft+ÁFA (listaár: 195.500,-Ft+ÁFA)

Támogatóinkat feltüntetjük a konferencia kiadványában, köszöntő tablóján, egyoldalas cégismertető reklámfelületet biztosítunk az aktuális kiadványban és a konferencia honlapján valamint egy fő részére részvételi díjmentességet és számára a konferencia idejére ebédet biztosítunk. Továbbá rendelkezhetnek 2m2 alapterületű kiállítási területtel is.

Ezüst fokozat

240.000 Ft+ÁFA (listaár: 272.000,-Ft+ÁFA)

Támogatóinkat feltüntetjük a konferencia kiadványában, köszöntő tablóján, egyoldalas cégismertető reklámfelületet biztosítunk az aktuális kiadványban és a konferencia honlapján. Bemutatkozó előadást tarthatnak 10 perc terjedelemben valamint egy fő részére részvételi díjmentességet és az előadó számára a konferencián ebédet biztosítunk, továbbá rendelkezhetnek 2m2 alapterületű kiállítási területtel is.

Arany fokozat

295.000 Ft+ÁFA (listaár: 330.000,-Ft+ÁFA)

Támogatóinkat feltüntetjük a konferencia kiadványában, köszöntő tablóján, egyoldalas cégismertető reklámfelületet biztosítunk az aktuális kiadványban és a konferencia honlapján. Bemutatkozó előadást tarthatnak 10 perc terjedelemben valamint egy fő részére részvételi díjmentességet és az előadó számára a konferencián ebédet biztosítunk. A támogatás keretén belül a cég meghívhat két (nem a támogató cég dolgozóját) főt díjmentesen a konferenciára, továbbá rendelkezhetnek 2 m2 alapterületű kiállítási területtel is. 

A támogatói kategóriák és aq nyújtott szolgáltatások, amennyiben a COVID-19 miatt a konferenciát csak ONLINE tudjuk megtartani, a következőképpen változnak:

Alap fokozat

130.000 Ft+ÁFA (listaár: 151.250,-Ft+ÁFA) Támogatóinkat feltüntetjük a konferencia kiadványában, köszöntő tablóján, egyoldalas cégismertető reklámfelületet biztosítunk az aktuális kiadványban és a konferencia honlapján valamint az online konferencia kezdetekor megjelenik cégük logója az induló oldalon. A konferenciára történő jelentkezés külön fizetendő (belépési link a konferenciára).

Bronz fokozat

180.000 Ft+ÁFA (listaár: 195.500,-Ft+ÁFA) Támogatóinkat feltüntetjük a konferencia kiadványában, köszöntő tablóján, egyoldalas cégismertető reklámfelületet biztosítunk az aktuális kiadványban és a konferencia honlapján, egy fő részére részvételi díjmentességet biztosítunk (belépési link a konferenciára) valamint az online konferencia kezdetekor és a szünetekben megjelenik cégük logója az induló oldalon.

Ezüst fokozat

240.000 Ft+ÁFA (listaár: 272.000,-Ft+ÁFA) Támogatóinkat feltüntetjük a konferencia kiadványában, köszöntő tablóján, egyoldalas cégismertető reklámfelületet biztosítunk az aktuális kiadványban és a konferencia honlapján, egy fő részére részvételi díjmentességet biztosítunk (belépési link a konferenciára). Bemutatkozó előadást tarthatnak 10 perc terjedelemben valamint az online konferencia kezdetekor és a szünetekben megjelenik cégük logója az induló oldalon.

Arany fokozat

295.000 Ft+ÁFA (listaár: 330.000,-Ft+ÁFA) Támogatóinkat feltüntetjük a konferencia kiadványában, köszöntő tablóján, egyoldalas cégismertető reklámfelületet biztosítunk az aktuális kiadványban és a konferencia honlapján, egy fő részére részvételi díjmentességet biztosítunk. Bemutatkozó előadást tarthatnak 10 perc terjedelemben valamint az online konferencia kezdetekor és a szünetekben megjelenik cégük logója az induló oldalon. A támogatás keretén belül a cég meghívhat két (nem a támogató cég dolgozóját) főt részvételi díjmentesen a konferenciára.

Ne maradjon le a létesítménygazdálkodási szakma egyedülálló eseményéről!

Tud újdonságokat bemutatni, van ötlete, hogyan lehet a hatékonyság növelésével költségeket csökkenteni és minőségi szolgáltatást nyújtani? Szeretné bővíteni megrendelői körét? Ha igen, kérje szervező partnerünk ajánlatát!

Kiállítói, szponzori regisztráció

Kérdése van?

Kérjük, lépjen kapcsolatba szervező parnterünkkel:

Konferencia Iroda Bt.
1084 Budapest, Mátyás tér 10-11.
+36-1-303-8928

Szalay László (ügyvezető)
Tel.: +36-20-943-2634
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szalay Virág (rendezvényszervező)
Tel.: +36-20-356-7123
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.